Favorite Politică 

PSD Ialomița are nume surpriză pe listele electorale pentru Senat și Camera Deputaților

PSD Ialomița a depus documentele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie și vizează cel puțin doi deputați și un senator.

PSD Ialomița are două liste electorale fără oameni trimiși de la centru pentru a candida pe un loc sigur de parlamentar într-un județ în care social-democrații rămân cea mai tare forță politică.

La Senat lista este deschisă de Ștefan Țintă, președintele organizației municipale PSD. Pe locul doi este propus electoratului Cătălin Grigore, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița iar pe poziția a treia este Nicoleta Toma, fost primar al orașului Țăndărei.

Pe ultima poziție la Senat apare Valentina Vișan care va prinde cel puțin o lună și jumătate un scaun de senator prin demisia lui Marian Pavel, proaspăt investit ca președinte al Consiliului Județean Ialomița.

La Camera Deputaților PSD continuă cu deputatul Ștefan Mușoiu, președintele executiv al organizației județene. Pe locul doi apare surpriza Raluca Dumitrescu, reprezentanta GAL (Grupul de Acțiune Locală) Danubius și GAL Naparis care are o relație foarte bună cu toți primarii din Ialomița, indiferent de culoarea lor politică.

Pe locul 3 apare, din nou surprinzător, Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Ialomița, fost manager al Spitalului Municipal Fetești, unitate medicală suport Covid-19 în Ialomița.

Pe locul 4 la Camera Deputaților este Oana Martinescu, candidat PSD la funcția de primar al Municipiului Urziceni, pe locul 5 tânărul Alin Lucian Potinche și pe 6 consiliera județeană Luminița Suican.

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, este convins că după alegerile parlamentare social-democrații ialomițeni vor avea sigur doi deputați și un senator.

Dacă Pro România nu intră în Parlament cresc șansele ca PSD să câștige la redistribuire și al treilea mandat la Camera Deputaților, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 4 ani, atunci când Ștefan Mușoiu a devenit parlamentar la fotografie, după mai multe zile când ba era deputat, ba nu era.

PNL Ialomița a întocmit listele electorale pentru alegerile parlamentare iar conducerea centrală le-a validat

Related posts