Favorite Sport 

FOTBAL, LIGA 3: Două echipe de bat să joace barajul de promovare cu Unirea Slobozia

Unirea Slobozia ar putea avea alt adversar în „dubla” de promovare în Liga 2 dacă CS Afumați câștigă la „masa verde” meciul cu Înainte Modelu.

Unirea Slobozia, prima în seria a doua în Liga 3, trebuie să joace un meci de baraj pentru promovare împotriva echipei de pe locul 2.

Nou-promovata Mostiștea Ulmu ocupă în acest moment poziția secundă în clasament și deja se pregătește pentru confruntările cu ialomițenii favoriți la promovare.

Planurile călărășenilor pot fi date peste cap de ilfovenii de pe locul 3, CS Afumați. Aceștia solicită să câștige la „masa verde” un meci încheiat la egalitate pe teren.

Ar câștiga astfel două puncte și ar urca pe locul 2, cel ce asigură un loc în barajul de promovare.

CS Afumați vrea cu orice preț să joace cu Unirea Slobozia

CS Afumați s-a declarat nemulțumită de decizia FRF ca primele două echipe din serie să dispute barajul de promovare în Liga 2.

Rămas fără ecou, protestul public a fost înlocuit cu o sesizare depusă de ilfoveni la Federația Română de Fotbal.

CS Afumați cere ca rezultatul de 1 – 1 de pe teren de la meciul cu Înainte Modelu să fie schimbat în victorie cu 3 – 0 întrucât călărășenii au folosit neregulamentar un fotbalist.

Este vorba de Costin Marian Petre, jucător reclamat ca folosit deși nu avea drept de joc, scrie www.liga2.prosport.ro.

Ilfovenii au depus mai multe documente prin care vor să demonstreze că la ora jocului fotbalistul era legitimat la Dunărea Călărași.

Folosirea sa ar aduce două puncte în plus formației din Afumați care ar urca astfel pe locul 2, cu un punct peste Mostiștea Ulmu.

Sesizarea va fi dezbătută săptămâna viitoarea în ședința Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Oficialii FRF vor decide dacă argumentele celor de la CS Afumați stau în picioare și în cazul în care le vor da dreptate aceștia vor juca meciul de baraj pentru Liga 2 cu Unirea Slobozia.

Ilie Lemnaru, manager Unirea Slobozia: „Nu contează cu cine jucăm, obiectivul este același, promovarea în Liga 2”

Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, așteaptă atât verdictul Comisiei FRF cât și datele de disputare ale meciurilor pentru promovare.

Întrebat ce adversar își dorește dintre Mostiștea Ulmu (0 – 0 în tur la Slobozia) și CS Afumați (2 – 1 în tur la Slobozia), acesta a fost direct.

Nu contează adversarul, suntem pregătiți să jucăm cu oricare dintre cele două echipe, am încredere în echipă și în staff-ul tehnic. Obiectivul este unul singur: promovarea în Liga 2.”, a spus Ilie Lemnaru.

Managerul liderului din seria a doua din Liga 3 a adăugat că Enache Costea, antrenorul principal, și secunzii acestuia lucrează deja la strategia pentru meciul tur-retur pentru promovare.

HANDBAL PE TIMP DE PANDEMIE: HCM Slobozia scapă de retrogradarea din Liga Florilor

Related posts