Favorite Sport 

Unirea Slobozia, victorie la două goluri cu Dinamo 2

Unirea Slobozia a câștigat cu 2 – 0 meciul amical disputat duminică în compania formației de Liga 3.

Unirea Slobozia și-a refăcut moralul după înfrângerea la scor suferită sâmbătă, scor 1 – 4, cu Progresul Spartac București.

La nici 24 de ore distanță, antrenorul Adrian Mihalcea i-a trimis din nou la joc pe fotbaliștii aflați în cantonament, într-un meci disputat în Complexul Sportiv Izvorani.

Unirea a jucat din nou în fața unei echipe de Liga 3, formația secundă a primei divizionare Dinamo București.

Deciși să arate că nu sunt de valoarea unei formații ce pierde la trei goluri, jucătorii Unirii s-au impus cu scorul de 2 – 0.

Golurile galben-albaștrilor care au evoluat în noile tricouri negre au fost reușite de Robert Ghiță și Mihăiță Năstase (foto), revenit pe teren după o lungă perioadă de repaus impusă de o accidentare gravă.

Unirea Slobozia a disputat de la începutul anului cinci meciuri de pregătire cu antrenorul Adrian Mihalcea ca principal.

Tehnicianul este mai puțin interesat de rezultatele meciurilor de pregătire și mai mult de potențialul fiecărui jucător dar și de poziția din teren în care poate da cel mai bun randament.

Până acum Unirea a câștigat meciurile cu Abatorul Slobozia (1 – 0), Recolta Gheorghe Doja (3 – 0) și Dinamo 2 (2 – 0) și a pierdut cu Farul Constanța (0 – 3) și Progresul Spartac București (1 – 4).

Related posts